Du och AIK Innebandy får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 11 441 SEK
Intjänat till alla föreningar : 69 154 410 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


Söker bland nu bland 630 butiker
Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

Tidigare inlägg

Spela här och stöd din förening

Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

AIK Innebandy får 3% av spelat belopp.

Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

Direktlänkar till spel

 
Oddset
 
Lotto
 
Matchen

Om Tipshörnan

Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

Spanien-Italien i semifinalrysare

MKS Cracovia, stadium för matchen.

Stöd AIK Innebandy och tippa matchen hos Svenska Spel via Tipshörnan.

Vi får en kamp mellan två stornationer i kvällens sena semifinal i U21 EM. Spanien går in som favoriter, men Italien är alltid Italien och svårslagna. Det här kan bli en riktig rysare!

De två mest framgångsrika lagen i U21 EM:s historia gör upp om en finalplats ikväll. Spanien har imponerat storligen och kommer från tre raka segrar i gruppspelet. De har, på klassiskt spanskt vis, visat upp ett tekniskt passningssäkert spel med stort bollinnehav. Två spelare som stod ut i de två första matcherna är Madrid-spelarna Marco Asensio (Real), som delar turneringens skytteliga på tre mål, och Saul Niguez (Atletico). Båda vilades i den sista gruppspelsmatchen då Spanien redan vara klara för avancemang, så där har tränare Celedes en del sparkapital i vilade storstjärnor. (Spanien vinner: 1,62*) 

Italien gick vidare till semifinal med ett nödrop. Efter den mycket oväntade 1-3 förlusten mot Tjeckien såg laget ut att åka ur EM, men en räddande hand från Danmark gjorde att det räckte med en uddamålsvinst mot Tyskland för att ta sig vidare. Italien lyckades göra 1-0 på ett försvarsmisstag av tyskarna. Ett resultat som stod sig då inget av lagen var så sugna på att offra något framåt då bägge gick vidare vid 1-0. Italien hade dock skruvat åt försvarsspelet igen och föll taktiskt tillbaka i sina positioner när det behövdes. Just försvaret, och stormålvakten Donnarumma,  kan bli nyckeln för att lyckas störa Spanien ikväll. Italienarna lär backa hem och satsa på omställningar. (Under 2,5 mål: 1,85)

Vi kan se fram emot en riktigt spännande match ikväll när dessa två giganter kommer göra allt för att ta en åtråvärd finalplats! 

Match: Spanien U21 - Italien U21
Tävling: U-21 EM
Plats: MKS Cracovia
Tid: 21:00
TV: Eurosport 1
Odds: 1) 1,62  X) 3,70  2) 5,05 *
Över 2,5 mål: 1,91 Under 2,5 mål: 1,85 *

Spela på fotbollsmatchen: Svenska Spel 

*Oddsen är semifasta och kan ändras

      Har du frågor? Kontakta support