Du och AIK Innebandy får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 11 404 SEK
Intjänat till alla föreningar : 69 054 095 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


Söker bland nu bland 633 butiker
Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

Tidigare inlägg

Spela här och stöd din förening

Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

AIK Innebandy får 3% av spelat belopp.

Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

Direktlänkar till spel

 
Oddset
 
Lotto
 
Matchen

Om Tipshörnan

Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

Portugal-Chile i spännande semi ikväll!

Tippa matchen hos Svenska Spel via Tipshörnan och stöd AIK Innebandy. 
Det är dags för den första semifinalen i Confederations Cup, eller mer känt som för-VM. Portugal och Chile har båda gått obesegrade i gruppspelet och nu finns chans till en hel del fotbollsgodis med spelare som Ronaldo och Sanchez på planen. 

Det två mästare från sina respektive kontinenter som ställs mot varandra i kvällens semifinal. EM-vinnarna Portugal och Copa America-mästarna Chile har båda spelat fin och underhållande fotboll hittills. Vilket också varit vägvinnande. 

Portugal återvänder till Kazan Arena där de inledde mästerskapet med att spela 2-2 mot Mexico. Efter den matchen har laget slagit både värdnationen Ryssland och Nya Zeeland övertygande. I den sista gruppspelsmatchen mot Nya Zeeland så valde tränare Fernando Santos att matcha det bästa laget. Spelare som Ronaldo, Bernardo Silva, Moutinho och Pepe fick ingen vila. Det fick till följd att mittbacksgeneralen Pepe fick sitt andra gula kort i turneringen och är avstängd ikväll. 

Chile å sin sida höll på att åka på en riktig pump när de länge låg under mot Australien i den sista gruppspelsmatchen. Australien var dock tvungna att vinna med minst två mål för att ge Chile respass ut turneringen och när unga Martin Rodriguez kvitterade så kändes avancemanget klart. Matchen var annars riktigt ful där Australiens taktik var att spela väldigt fysiskt, på gränsen till fult, för att stoppa Chiles högintensiva attackfotboll. Med alla tjuvnyp och en dags kortare vila för Chilenare så kan det vara slitna kroppar som ställs ut på gräset i kväll. Frågan är om de orkar stå upp mot Portugal i 90 minuter? (Portugal vinner 2,31*)

Den förväntade matchbilden bör bli ett Chile som dominerar bollinnehavet och ett Portugal som ställer om sylvasst. Det är en matchbild båda är vana och nöjda med. Tränare Santos kommer likt i EM prioritera defensiven och vi kan nog räkna med en målsnål matchinledning. (Exakt antal mål 1:a halvlek: 0 mål 2,45*)

På transfermarknaden ryktas det ordentligt kring både Cristiano Ronaldo och Alexis Sanchez just nu. Vem av dessa har förmågan att behålla sitt fokus på planen och skjuta sitt land till final?

Match: Portugal - Chile
Tävling: Confederations Cup
Plats: Kazan Arena
Tid: 20:00
TV: SVT2
Odds: 1) 2,31 X) 3,15  2) 2,97 *
Över 2,5 mål: 2,17 Under 2,5 mål: 1,62*

Spela på fotbollsmatchen: Svenska Spel 

*Oddsen är semifasta och kan ändras


      Har du frågor? Kontakta support