Du och AIK Innebandy får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 11 422 SEK
Intjänat till alla föreningar : 69 109 218 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


Söker bland nu bland 630 butiker
Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

Tidigare inlägg

Spela här och stöd din förening

Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

AIK Innebandy får 3% av spelat belopp.

Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

Direktlänkar till spel

 
Oddset
 
Lotto
 
Matchen

Om Tipshörnan

Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

Kan BP avsluta sin starka vårsäsong med en seger?

Stöd AIK Innebandy och tippa matchen hos Svenska Spel via Tipshörnan.

Trelleborg och Brommapojkarna avslutar den fjortonde omgången, som är den sista innan Superettan går på sommaruppehåll. Nykomlingarna BP har stått för en magisk vår och toppar tabellen övertygande. Vårsäsongen avslutas dock med en tuff match i Skåne för serieledarna.
 
Olof Mellbergs Brommapojkarna har stått för en strålande vårsäsong och toppar inför den sista omgången Superettan hela åtta poäng före Dalkurd. Det är därför självförtroendefyllda stockholmare som beger sig ner till Skåne och Trelleborg för en svår uppgift mot ett starkt hemmalag.
 
Trelleborg var fram till i tisdags obesegrade på Vångavallen men föll då mycket överraskande mot jumbon Gefle. Trots ett massivt tryck i andra halvlek lyckades inte de blåvita få in bollen bakom en storspelande August Strömberg i Geflemålet. Förlusten gör att Trelleborg bara har två poäng ner till kvalstrecket inför den fjortonde omgången i det tighta undre mittenskiktet av Superettantabellen.
 
Formen har heller inte varit speciellt god för Trelleborg det senaste. Juni månad har bjudit på tre matcher utan vinst medan motståndarna Brommapojkarna har sex raka segrar bakom sig. För bara två veckor sedan var BP nere i Skåne på besök på Olympia mot då obesegrade Helsingborg. Efter en sällan skådad uppvisning vann då vårens giganter med hela 4-0. (Brommapojkarna vinner: 2,00*)

Trelleborg har haft stora problem med just BP hemma på Vångavallen. De tre senaste gångerna kvällens motståndare varit på besök har de blåvita fått gå mållösa från sin hemmaplan. BP är dessutom det lag som släppt in minst antal mål i serien tillsammans med Dalkurd och hållit nollan i sju av 13 matcher. (Trelleborg under 0,5 mål: 2,95*)
 
Kommer vårsäsongens raketer Brommapojkarna fortsätta sitt segertåg och marschen mot Allsvenskan i den tuffa bortamatchen på Vångavallen?
 
Match: Trelleborg - Brommapojkarna 
Tävling: Superettan 
Plats: Vångavallen
Tid: 19:00
TV: Cmore fotboll
Odds: 1) 3,25  X) 3,43  2) 2,00 *
Över 2,5 mål: 1,77 Under 2,5 mål: 1,96 *

Spela på den svenska fotbollsmatchen: Svenska Spel 

*Oddsen är semifasta och kan ändras

      Har du frågor? Kontakta support