Du och AIK Innebandy får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 11 441 SEK
Intjänat till alla föreningar : 69 154 010 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


Söker bland nu bland 630 butiker
Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

Tidigare inlägg

Spela här och stöd din förening

Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

AIK Innebandy får 3% av spelat belopp.

Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

Direktlänkar till spel

 
Oddset
 
Lotto
 
Matchen

Om Tipshörnan

Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

Chapecoense har rest sig ur askan

Tippa matchen här och stöd AIK Innebandy. Lycka till!


Chapecoense har rest sig ur askan


I november 2016 var en av fotbollshistoriens största tragedier framme när Chapecoenses lag störtade med ett flygplan. Bara ett halvår senare har laget sensationellt rest sig ur askan och leder Serie A. I natt väntar toppmatch mot Gremio. 


De var på väg mot sin största match i historien, finalen av Copa Sudamericana mot Atletico Nacional, när olyckan var framme. 19 av 22 spelare, inklusive hela tränartrojkan omkom. Efter det har den sportsliga ledningen gjort allt för att laget ska komma tillbaka. Med god hjälp av övriga lag i ligan har man fått ihop ett riktigt slagkraftigt lag under den brasilianska stortränaren Vagner Mancini. 


Laget har inte bara kommit tillbaka, de toppar dessutom den brasilianska högstaligan med tio poäng efter fyra omgångar. En av anledningarna är att spelarna kämpar till sista svettdroppen i varje match för att hedra de omkomna spelarna och klubben. Laget har en stor bredd i sitt spel men föredrar att attackera centralt i banan via ett snabbt kombinationsspel. 


I natt väntar en riktigt toppmatch hemma på Arena Conda när Gremio kommer på besök. Gremio har varit ett stabilt topplag i Serie A under en längre tid så det här blir något att bita i för att behålla serieledningen. Det brukar alltid bli tighta tillställningar dessa lag emellan då båda utgår från en solid defensiv. Bägge lagen har hållit nollan i hela tre av sina fyra inledande matcher. (Under 1,5 mål: 2,70*)


Hemmaplan kan dock bli en avgörande faktor här. Särskilt nu är det en speciell atmosfär när Chape springer ut på sitt hemmagräs. Laget har vunnit sju av sina tio senaste i alla tävlingar och hemma mot Gremio kommer man gå för att behålla serieledningen. 1-0 är ett resultat som varit gångbart i den senaste inbördes mötena. Hälften av de sex senaste matcherna lagen emellan har slutat 1-0 till något av lagen. (Resultat 1-0: 7,00*) 


Vi har en riktig toppmatch att se fram emot inatt. Kan Chapecoense fortsätta sin makalösa resa? 


Match: Chapecoense - Gremio 

Tävling: Brasilien Série A

Plats: Arena Conda

Tid: 02.45

TV: -

Odds: 1) 2,57 X) 2,92 2) 2,63*

Över 2,5 mål: 2,33 Under 2,5 mål: 1,52*


Spela på den brasilianska fotbollsmatchen: Svenska Spel 


*Oddsen är semifasta och kan ändras


  • Chapecoense
  • Gremio
    Har du frågor? Kontakta support